Behandelingen Duur Prijs
Ayurvedisch consult 90 min. € 85
Intake en individueel behandelplan bestaande uit o.a. voeding en leefstijladvies (ook online te boeken voor €50 duur 60 minuten)
Vervolg consult 30 min. € 30
Tijd voor vragen, reflectie en adviezen
(evt. telefonisch te boeken)
Abhyanga-Ayurvedische massage 60 min. €80
Een Ayurvedische massage is een diepe, rustige en zachte massage techniek met een reinigend, voedend en ontspannend effect. Er wordt gebruik gemaakt van warme Ayurvedische olie.
Udvartana – Ayurvedische poeder massage 60 min. € 75
Udvartana is een diep indringende massage waarbij gebruik wordt gemaakt van medicinale kruidenpoeder. Het werkt als een zachte scrub waardoor je doorbloeding verbetert en je een verkwikkend en verjongend effect krijgt. Goed voor mensen met overgewicht.
Karna Purana – Oorreiniging 45min. € 45
Er wordt gestart met een ontspannende hoofd-, gezicht-, nek-, en schoudermassage. Vandaaruit wordt er langzaam warme olie in je oren gedruppeld. Deze behandeling kan worden ingezet bij migraine, hoofdpijn, oorpijn en kaakpijn.
Indiase hoofd-, schouder en nekmassage 30 min. € 35
Een heerlijke, ontspannende massage voor een diepe ontspanning en betere doorbloeding van het hoofd-, schouder en nek gebied.
Kati Basti-lokale olie behandeling 60 min. € 65
Er wordt gestart met een ontspannende rug, nek-, en schoudermassage. Daarna wordt er een dijkje van deeg op de pijnlijke plek geplaatst en vervolgens ingegoten met warme, medicinale olie. Deze behandeling kan ingezet worden bij rug-en spierklachten.
Shiro Pichu – Hoofdbehandeling 30 min. € 35
Er wordt gestart met een lichte hoofdmassage, daarna wordt er warme, medicinale olie op het hoofd op een kompres gedruppeld. Deze behandeling van het hoofd brengt het lichaam in diepe ontspanning. Te gebruiken bij slapeloosheid en hoofdpijn.
Nasaya – Reinigen van de neusholten 30 min. € 35
Er wordt gestart met een ontspannende hoofd-, gezicht-, nek en schoudermassage, daarna wordt er warme olie in je neus gedruppeld die je zachtjes opsnuift. Nasaya kan worden ingezet bij verkoudheid, rhinitis, hoofdpijn, migraine, nek- & schouderklachten.
Ademhalings-en yoga technieken 60 min. € 55
Aan de hand van je klachten worden er specifieke ademhalings-en yoga oefeningen voorgeschreven en geoefend samen.
Cadeaubon voor een massage
Je ontvangt een bon met de massage van je keus.

De behandelingen zijn tevens ook als duo behandeling te boeken, puur ter ontspanning. Want samen even lekker niets doen, ontspannen en genieten is ook heel belangrijk.

De behandelingen worden gegeven aan de Poolmansweg 5, te Enschede.

Na iedere behandeling is er tijd om rustig bij te komen en te genieten van een kopje thee.