Van vrijdag 13 oktober 2023 t/m zondag 15 oktober 2023 bieden wij een 3-daagse Ayurvedic Fall Cleanse aan in een prachtig oud klooster midden in het Twentse landschap.

Ayurvedic Fall Cleanse

De herfst is begonnen De temperatuur daalt. De bladeren veranderen langzaam van kleur. De bomen beginnen al een beetje bij beetje de bladeren te verliezen. De herfst is begonnen. We beginnen te verlangen naar soep, thee, gebak, kaarsen en een extra dekentje om te relaxen tijdens de koude dagen. Hoewel de aantocht van de herfst je het gevoel geeft het wat rustiger aan te kunnen doen, is de periode na de zomervakantie voor de meeste mensen een maand van ingrijpende veranderingen.

Stress in de overgang van zomer naar herfst Je lichaam is uitgerust met een aangeboren vermogen zich aan te passen aan verandering. Toch ervaren we tijdens de overgang van de zomer naar de herfst vaak (veel) stress. Het normale hervat zich namelijk weer: de vakantieperiode is voorbij, we zijn weer druk met werk en/of de kinderen en ook de drukke feestdagen staan alweer voor de deur. Hierdoor vergeten al snel voor ons lichaam te zorgen, waardoor het uit balans raakt.

Waar is de Ayurvedic Fall Cleanse goed voor?

Ayurveda helpt je te resetten De dosha Vata beheerst de herfst. Tijdens dit seizoen draagt iedereen overmatig koude en droge kwaliteiten met zich mee – wat leidt tot vermoeidheid, futloosheid en een verlaagd immuunsysteem. Net als de bomen moeten ook wij onze bladeren afwerpen en ons voorbereiden op de winter. De Herfst Detox helpt je om jouw emotionele, mentale en fysieke gezondheid weer te resetten.

Brengt balans terug naar mentale, emotionele en fysieke gezondheid Wil je geaard, energieker, gevoed en gezond de koelere maanden in? Of juist seizoensgebonden verkoudheid of griep voorkomen? Neem dan de tijd om je lichaam te herstellen, je spijsvertering te resetten en je gezondheid in balans te brengen met een 3- daagse Ayurvedic Fall Cleanse. Dit helpt het lichaam bij het natuurlijke ontgiftingsproces dat al aan de gang is en brengt het lichaam tot een reset.

De Ayurvedic Fall Cleanse wordt aangeboden in samenwerking met Praktijk Cascara. Voor meer informatie en data ga naar Praktijk Cascara.